Kérjük, ha módjában áll, támogassa csoportunk működését! Köszönjük!

Vizimentés - Vízalatti kereső munkák

Amikor búvárokról beszélünk általában a Cousteau-féle sűrített levegős palackkal, légzőkészülékkel merülő búvárokra gondolunk, de búvár a szabadtüdős búvár és az ipari búvár is. Mára a búvárkodás a hétköznapi ember számára is elérhető technikai sporttá vált.

 

 

A kedvtelési célú búvároktól eltérő képzettségű búvárok az ún. ipari búvárok, akik munkavégzés céljából - pl. árvízi védekezés során - merülnek akár nagyon rossz körülmények között is. Bűncselekmények tárgyi bizonyítékainak, valamint vízbefúlt személyeknek a felkutatása - az esetek többségében - erősen szennyezett, szinte átláthatatlan vizekben történik.

 

 

Az ilyen jellegű feladatok megfelelő elvégzéséhez rengeteg gyakorlás szükséges. Mivel technikai "sportról" van szó, ez sok pénzbe kerül.

 


 

A befektetett összegek nem "térülnek" meg, de a keresett személy hozzátartozóinak megbékélését, a család számára a történtek feldolgozását nagyban elősegítik. Átláthatatlan, zavaros vízben dolgozni bátran mondhatjuk: Életveszélyes! Fontos megemlékezni a búvármunkák sötét napjairól is. Közvetlenül búvármunka végzése közben eddig hat magyar búvár vesztette életét…

VISSZA

©  misina-rescue.info.

HTML-Template by Ruven Pelka.mojo-themes.com.

Sitemap